قاسمعلی عمادی معاون جهاد خودکفایی بیت الاحزان در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی بیت الاحزان، گفت مؤسسه بیت الاحزان علاوه بر ترویج آموزههای قرآن کریم، در حوزه کارآفرینی نیز رویکردی جهادی دارد و توانسته برای افراد زیادی تولید شغل کند موضوعی که میشود از آن به عنوان یکی از افتخارات مهم بیت الاحزان یاد کرد.
عمادی در این باره گفت: به لطف خدا و به برکت قرآن کریم، بیت الاحزان در بخش اقتصادی حضوری پر رنگ و جهادگونه دارد و در تولید پوشاک، تولید انجیر، انار، زعفران و کارگاه تولید تیرچه بلوک و موزاییک نیز فعالیت میکند امری که باعث شده برای دهها نفر اشتغال زایی شود و بخش مهمی از هزینههای مؤسسه نیز تأمین گردد.
به گفته وی فعالیتهای اقتصادی یک نهاد فرهنگی مادامی که منافاتی با سیاستهای کلی آن نداشته باشد یک ضرورت است و میتواند ضامن بقای آن باشد.
وی توجه به اشتغال جوانان را یک ضرورت دانست و گفت: یکی از افتخارات بیت الاحزان این است که توانسته صرفاً در حوزه تولید پوشاک برای نزدیک به ۱۵ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم تولید شغل کند؛ امری که علاوه بر تأمین بخش عمدهای از نیاز منطقه، با توجه به شرایط اقتصادی فعلی بسیار با اهمیت است.
عمادی بهرهگیری از نظر متخصصین را در تداوم یک واحد اشتغال آفرین ضروری میداند و میگوید: برای داشتن یک شغل پایدار باید از همه ظرفیتها به خصوص در فضای مجازی بیشترین بهره را گرفت چرا که از اثرگذاری بالایی برخوردار است.
برای تولید شغل نیاز به امکانات خارق العادهای نیست
معاون جهاد خود کفایی بیت الاحزان ایجاد اشتغال پایدار در کشور را ضرورتی انکارناپذیر دانست و گفت: برای تولید شغل نیاز به امکانات خارق العادهای نیست و هر کس میتواند با حداقل تسهیلات کارآفرین باشد و به اقتصاد کشور کمک کند، هدفی که البته نیاز به حمایت مسئولان نیز در آن وجود دارد.
قاسمعلی عمادی مهمترین چالش پیش روی کارآفرینان خُرد را نبود سرمایه در گردش دانست و خواستار حمایت دولتی در این زمینه شد.
وی اعتقاد دارد اگر حمایت خیرین و مسئولان از فعالیتهای اقتصادی نهادهای قرآنی همچون بیت الاحزان بیشتر شود ظرفیت تولید شغل در آنها وجود دارد.