«شب قدر حافظان قرآن بیتالاحزان در شب شهادت حضرت مولا و در جوار حرم مطهر حضرت ارباب»
شب قدر با نوای حاج میثم مطیعی، تجدید بیعت با سالار شهیدان(ع)»
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی
موسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا سلام الله علیها، همزمان با شب بیست و یکم ماه رمضان و سالروز شهادت مولای متقیان، حضرت علی علیه السلام، حافظان قرآن کریم و دستاندرکاران شعبه بین المللی حضرت زینب کبری (س) بیتالاحزان شهرستان نیریز، با حضور در مراسم احیای شب قدر که در جوار بارگاه ملکوتی حضرت امام حسین (ع) برگزار شد، به دعا و نیایش و استغاثه پرداختند.
این زائران که در قالب کاروانی از شهرستان نیریز به عتبات عالیات مشرف شدند، در این مراسم معنوی در کنار خیل عظیم زائران و مجاوران، به سوگواری شهادت حضرت علی علیه السلام و شبزندهداری پرداختند.
نوای گرم حاج میثم مطیعی، ذاکر اهل بیت (ع)، در این مراسم فضای معنوی خاصی را ایجاد کرد و حاضران را به فیض رساند.
حضور فعالان قرآنی از شهرستان نیریز در این مراسم که در یکی از مقدسترین اماکن مذهبی جهان برگزار شد، نشان از پیوند عمیق مردم این منطقه با قرآن و عترت دارد.
این حضور، فرصتی مغتنم برای بهرهگیری از فیوضات شب قدر و تجدید میثاق با سیدالشهدا (ع) به شمار می رود.
خوش به سعادتشون☺️