به گزارش پایگاه اطلاع رسانی موسسه بیت‌الاحزان، پس از برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم موسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا سلام الله علیها در حرم مطهر شاهچراغ علیه السلام، جلسه‌ای در روز پنجشنبه ۱۶ اسفندماه۱۴۰۳، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شاهسونی، مدیر این موسسه و کادر اجرایی مسابقات در دفتر مرکزی موسسه بیت الاحزان برگزار شد.

هدف از این جلسه بررسی نقاط ضعف و قوت این دوره از مسابقات و ارائه راهکارهایی برای بهبود عملکرد در دوره‌های آینده بود.

در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین شاهسونی ضمن تبریک به مشارکت‌کنندگان و برگزارکنندگان مسابقات، بر لزوم ارزیابی دقیق عملکرد و استخراج آموزه‌های لازم برای ارتقاء سطح کیفی مسابقات تاکید کرد.

وی همچنین بر اهمیت تداوم برگزاری چنین مسابقاتی در انسجام جامعه قرآنی و تقویت فرهنگ قرآنی در میان جوانان تاکید نمود.

در ادامه، اعضای کادر اجرایی نیز نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص چگونگی بهبود برگزاری این‌گونه دوره‌ها ارائه کردند.
این جلسه حاکی از عزم جدی موسسه بیت‌الاحزان برای ارتقاء کیفیت آموزشی و فرهنگی در سطح مسابقات قرآنی کشور بود.

گفتنی است، در بهار ۱۴۰۴ نیز مسابقات سراسری قرآن ویژه برادران برگزار خواهد شد و انتظار می‌رود با بهره‌گیری از تجربیات این دوره، دوره‌ای موفق‌تر و با کیفیت‌تر را شاهد باشیم.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظر
بازخوردهای انلاین
مشاهده تمامی نظرات