حجتالاسلام والمسلمين سيدعباس موسوي، مديركل اوقاف و امور خيريه فارس، از ثبت 2 وقف جديد در سال جاري در اين استان خبر داد و گفت: بحمد الهي با گذشت چند روز از آغاز سال جديد، خيران و نيكانديشان استان فارس با ثبت وقفهاي جديد آغازگر اين حركتهاي خداپسندانه شدند.
وي افزود: نخستين وقف سال جاري اختصاص به احداث شعبه بيتالاحزان در شهرستان قيروكارزين بود كه واقف ارجمند، عبادالله احمدي در اين زمينه پيشگام شد و 200 متر زمين را براي اين منظور وقف كرد.
موسوي ابراز كرد: دومين وقف امسال نيز يك نخلستان در شهرستان گراش توسط واقف ارجمند غلامعلي قاسميزادگان به ارزش 550 ميليون ريال است كه براي برگزاري مراسمهاي شب بيست و سوم ماه رمضان و خيرات و مبرات وقف شده است.
مديركل اوقاف و امور خيريه فارس در پايان با اشاره به تعداد وقفهاي به ثبت رسيده در اين استان در سال گذشته گفت: در سال گذشته 72 وقف جديد در اين استان به ثبت رسيد.