با افزوده شدن 8 بانوی فرهیخته قرآنی به جمع حافظان کل شهر ارد ،شمار حافظان کل قرآن این شهر به ۱۹ نفر افزایش یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بیت الاحزان، در روز شنبه ۱ دی ماه، طی مراسمی باشکوه و همزمان با جشن میلاد حضرت زهرا (س)، ۸ بانوی حافظ کل قرآن کریم در مؤسسه بیت الاحزان شهر ارد مورد تجلیل قرار گرفتند. با افزوده شدن این بانوان فرهیخته، جمع حافظان کل قرآن در شهر ارد به ۱۹ نفر افزایش یافت.

حجت الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا(س)، در این مراسم ضمن تبریک به حافظان قرآن و خانواده‌های آنان و همچنین مردم شهر ارد، در تفسیر سوره کوثر اظهار داشت: نسل پیامبر اکرم (ص) با اعطای کوثر از سوی خداوند به او، ماندگارتر از نسل همه پیامبران دیگر گشته است.

وی بر اهمیت تدبر در قرآن کریم تاکید کرد و گفت: یکی از راه‌های تدبر در قرآن، این است که آیات را خطاب به خود بخوانید. آن‌گاه است که اثر قرآن در ما بیشتر می‌شود. اگر در سوره کوثر تدبر کنیم و آیات را خطاب به خود بدانیم، می‌فهمیم که خداوند حضرت زهرا (س) را به ما داده است و ما امروز مفتخریم به اینکه شیعه این بانوی بزرگوار و اولاد گرامی او هستیم.

حجت الاسلام شاهسونی همچنین به وصیت رسول الله (ص) درباره انس با قرآن به‌عنوان حفاظت از آسیب‌های فتنه آخرالزمان اشاره کرد و افزود: حضرت آقا چند سال قبل فرمودند که ما باید ۱۰ میلیون حافظ قرآن داشته باشیم و مسئولین باید برنامه‌ریزی کنند تا این خواسته محقق شود. اگر حافظین قرآن تربیت شوند و مسئولیت امور کشور را به دست بگیرند، مشکلات کشور از همه لحاظ، چه فرهنگی، چه سیاسی و اقتصادی، حل خواهد شد؛ چرا که اینان با قرآن انس گرفته‌اند و کسی که تربیت‌شده مکتب قرآن باشد، اهل رشوه‌گیری و جناح و باندبازی نخواهد بود.

مدیر مسئول مؤسسه بیت الاحزان با اشاره به طرح‌های این مؤسسه در زمینه تربیت قرآنی، از خیرین شهر ارد دعوت کرد که برای قرآن خرج کنند، زیرا هزینه‌ای که در راه ترویج قرآن صرف شود، چند برابر به برکت قرآن به صاحبش بازمی‌گردد. وی خاطر نشان کرد: تربیت انسان‌ها در گرو انس و فهم با قرآن است.

از دیگر برنامه‌های این مراسم ،تلاوت قرآن، مولودی خوانی و تقدیر از رضا خرم نوجوان یازده ساله اردی بود که موفق به حفظ ۱۳ جزء قرآن کریم شده است.

همچنین اجرای گروه سرود بیت الاحزان شهر ارد نیز با استقبال گرم حاضرین همراه شد.

در پایان با اهدای جوایزی از بانوان حافظ کل قرآن کریم تجلیل به عمل آمد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظر
بازخوردهای انلاین
مشاهده تمامی نظرات