دبیر طرح ملی رحله با ارائه گزارشی از روند برگزاری طرح در ۱۰ استان کشور، مراکز برتر را معرفی و از مشارکت نهادهای مختلف تقدیر کرد.
حجت‌الاسلام هادی سیاری، دبیر طرح ملی حفظ شبانه‌روزی تابستانه (رحله)، در گزارشی از دور اول بازرسی‌ها از این طرح در سال جاری، اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ قرآن‌آموز در ۲۶ مرکز سراسر کشور مشغول به حفظ قرآن کریم هستند و نکته قابل توجه این دوره، حضور ۱۲۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دوره‌های گذشته در کادر اجرایی و آموزشی طرح است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بیت الاحزان ، حجت‌الاسلام هادی سیاری، دبیر طرح ملی رحله، گزارشی از اولین دور بازرسی‌های این طرح که از تاریخ ۲۳ تیرماه تا ۱۱ مردادماه به طول انجامید، ارائه داد.

وی با بیان اینکه بحمدالله یازدهمین دوره طرح رحله در حال برگزاری است، اظهار داشت: “طی برآوردی که انجام داده‌ایم، از ابتدای آغاز به کار رحله تاکنون حدود ۳۳۰ طرح در سطح کشور برگزار شده و هر ساله حداقل ۱۰۰۰ نفر در این دوره‌ها شرکت می‌کنند که موفق به حفظ یک تا چهار و نیم جزء از قرآن کریم می‌شوند.”

استقبال چشمگیر خواهران از طرح‌های جدید

حجت‌الاسلام سیاری با اشاره به جزئیات دوره یازدهم افزود: “در دوره جاری، ۲۶ مرکز در ۱۰ استانِ خوزستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی، قم، سیستان و بلوچستان، یزد و تهران میزبان طرح هستند. از این تعداد، ۵ مرکز در شهرستان‌های ایذه، شادگان، خرمبید، قهستان و کوه‌چنار ویژه خواهران است که این مراکز به غیر از دوره‌های آزمایشی ۱۴ مرکز شبانه‌روزی یکساله مؤسسه فعالیت می‌کنند.”

دبیر طرح ملی رحله تصریح کرد: “در مجموع از ۱۳۲۷ نفر که برای این دوره نام‌نویسی کرده بودند، هم‌اکنون بیش از ۱۰۰۰ نفر در حال تحصیل هستند که از این میان، ۲۵۰ نفر از شرکت‌کنندگان در طرح‌های جدید ویژه خواهران حضور دارند که این آمار نشان از استقبال بالای بانوان از طرح‌های قرآنی دارد.”

میوه ۱۱ ساله رحله: ۱۲۰ نفر از کادر طرح، تربیت‌یافتگان دوره‌های قبل هستند

وی با افتخار به ثمرات این طرح در طول یک دهه گذشته اشاره کرد و گفت: “نکته بسیار قابل توجه این است که طرح رحله پس از ۱۱ سال، میوه تلاش‌های خود را به بار نشانده است؛ آنجایی که ۱۲۰ نفر از کادر برگزارکننده فعلی، شامل مدیران و اساتید، از رویش‌ها و تربیت‌یافتگان همین طرح در سال‌های گذشته هستند که این موضوع مایه مباهات و افتخار مجموعه است. در مجموع ۱۵۵ نفر کادر آموزشی و اجرایی در این طرح‌ها مشغول به فعالیت هستند که ۹۰ درصد ایشان از طلاب عزیز حوزه‌های علمیه می‌باشند.”

معرفی مراکز برتر و تقدیر از نهادهای همکار

حجت‌الاسلام سیاری در بخش دیگری از گزارش خود، مراکز برتر را معرفی کرد: “طی بازرسی‌های صورت گرفته و ارزیابی معیارهای مختلف، مراکز رحله دزفول و یاسوج در بخش برادران و مراکز ایذه و خرمبید در بخش خواهران، بهترین عملکرد را داشته‌اند.”

وی همچنین از خروجی‌های موفق طرح یاد کرد و افزود: “فارغ‌التحصیلان این طرح‌ها معمولاً به حوزه‌های علمیه و مراکز شبانه‌روزی حفظ یکساله مؤسسه بیت الاحزان هدایت می‌شوند. تاکنون و در طی ده سال گذشته، حدود ۱۳۰۰ نفر از قرآن‌آموختگان رحله به کسوت مقدس طلبگی درآمده‌اند.”

دبیر طرح ملی رحله در پایان ضمن تشکر ویژه از همراهی ائمه جمعه شهرستان‌های مارگون، ایذه، صفاشهر و امیدیه، از مشارکت و همیاری نهادهای مختلف تقدیر کرد و گفت: “از حوزه‌های علمیه که در ۱۰ مرکز، سپاه پاسداران در یک مرکز، وزارت آموزش و پرورش در ۶ مرکز، مؤسسه بیت الاحزان در ۴ مرکز، مسئولان یک حسینیه و یک مسجد و همچنین دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه دزفول که در برگزاری طرح با ما همیاری کردند، صمیمانه سپاسگزاریم.”

گفتنی است دوره جاری طرح رحله به دلیل تقارن با ایام پیاده‌روی اربعین، در دو بازه زمانیِ ابتدای تیر تا نیمه مرداد و نیمه تیر تا پایان مرداد (با احتساب مرخصی یک هفته‌ای ایام اربعین) برگزار گردید.

0 نظر
بازخوردهای انلاین
مشاهده تمامی نظرات