به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بیتالاحزان، همزمان با غروب غمبار شهادت بانوی دو عالم، مراسم معنوی و حزنانگیز شام غریبان حضرت فاطمه زهرا (سلامالله علیها) با حضور خیل عظیم عاشقان خاندان عصمت و طهارت و دلدادگان ساحت مقدس قرآن کریم، در مرکز مدیریت مؤسسه قرآنی فرهنگی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) برگزار شد.
این مراسم باشکوه که در سالن شهید الهی مرکز مدیریت برپا شد، میزبان جمعی از حافظان و قرآنآموزان مراکز شبانهروزی شهرستانهای استهبان و نیریز و همچنین اقشار مختلف مردم ولایتمدار دهستان خیر بود که برای اقامه عزای دخت نبی مکرم اسلام گرد هم آمده بودند.
در ابتدای این محفل نورانی، حجتالاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر مسئول مؤسسه بیتالاحزان، ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه، به میهمانان و عزاداران خوشآمد گفت و حضور جوانان حافظ قرآن در این مجلس را مایه برکت دانست.
موفقیتهای قرآنی؛ پرتویی از عنایات حضرت زهرا(س)
سخنران ویژه این مراسم، حجتالاسلام محمدرضا خسروی، امام جمعه محترم شهرستان داراب بود. وی در سخنان خود ضمن تقدیر از فعالیتهای گسترده و اثرگذار مؤسسه بیتالاحزان در سطح کشور، این مجموعه را شجرهای طیبه خواند و تصریح کرد: بدون شک، توفیقات روزافزون این مؤسسه و تربیت هزاران حافظ قرآن، ریشه در نام مبارک حضرت زهرا(س) و عنایات ویژه آن حضرت دارد.
حضرت زهرا(س)، الگوی استکبارستیزی و بصیرت
امام جمعه داراب در ادامه به تبیین ابعاد شخصیتی و فضائل حضرت صدیقه طاهره(س) پرداخت و با تأکید بر اینکه عزاداریها باید منجر به شناخت عمیق سیره آن حضرت شود، افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمندیم که درسهای زندگی حضرت زهرا(س) را در متن زندگی فردی و اجتماعی خود پیاده کنیم.
حجتالاسلام خسروی «ولایتشناسی» و «دفاع از حریم ولایت» را شاخصترین ویژگی آن حضرت برشمرد و اظهار داشت: دوری از طاغوت و روحیه استکبارستیزی، پیام زنده فاطمیه برای دوران ماست. ما باید با بصیرت فاطمی، مصادیق طاغوت و استکبار را در عصر حاضر به درستی بشناسیم و در برابر آنها موضعی فاطمی اتخاذ کنیم.
وی در پایان سخنان خود با ذکر مصائب جانسوز کوچه بنیهاشم و غربت امیرالمؤمنین(ع)، فضای مجلس را دگرگون کرد.
اشک ماتم حافظان قرآن در سوگ مادر
در بخش پایانی این مراسم، کربلایی مسعود صنوبر، ذاکر اهلبیت عصمت و طهارت(ع) به مرثیهسرایی و نوحهخوانی پرداخت. در این لحظات معنوی، حاضران در حالی که بر سر و سینه میزدند، با چشمانی اشکبار در غم مظلومیت مادر سادات به سوگواری پرداختند و فضایی آکنده از معنویت و حزن بر مجلس حکمفرما شد.
گفتنی است این مراسم با برپایی سفره احسان و اطعام عزاداران فاطمی به پایان رسید.