مدیر موسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا (س) شعبه معزآباد جابری در اين مراسم با اشاره به ارزش والای قرآن اظهار كرد: قرآن به دليل نزول از منبع الهی كلام غير قابل توصيفی است. وی در ادامه افزود: قرآن كريم از مرتبه با عظمت ملكوتی به مرتبه ملكی نازل شده است تا بتوانيم از مفاهيم متعالی آن بهرهمند شويم.
معتضدیان با اشاره به عظمت مقام قاری قرآن خطاب به حاضران تاكيد كرد: اگر به جنبه الهی و معنوی الفاظ قرآن توجه نكنيد دچار غرور و عجب خواهيد شد.
وی در پايان تواضع و فروتنی را اولين اثر آشنايی با قرآن دانست و افزود: كسانی میتوانند از قرآن استفاده كنند كه استوانه عقيدتی آنها بر پايهای قوی استوار باشد.
درویشی، سرپرست بهزیستی شهرستان خرامه هم در اين مراسم طی سخنانی بر اهميت عمل به قرآن تاكيد كرد و افزود: قرآن كريم چون از منبع اصلی و سرچشمه پر فيض خداوند سرچشمه میگيرد برای انسان زيبا و دلنشين و تنهاچراغ هدایت دانست که انسان در تمام طول زندگی خود نیازمند آن است وی در ادامه افزود: از ابتدای نزول قرآن كريم تاكنون، اين كتاب الهی محور تعليم و تربيت دينی بوده و در آيه شريف «إقرا باسم ربك الذی خلق» هدف از رسالت تعليم و تربيت اسلامی بوده است.
عبدالصمد درویشی، از خواهران موسسه قرآنی بیت الاحزان حضرت زهرا شعبه معزآباد جابری به خاطر کمک به فقرا تقدیر وتشکر نمودند در اين مراسم كه با حضور خانواده معظم شهدا و قاریان و حافظان موسسه قرآنی بیت الاحزان برگزارشد از هفتاد و دو نفر از قاريان و خادمان اين طرح با اهدای لوح تقدير و هديه تجليل و قدردانی شد.
گفتنی است، مراسم جزءخوانی قرآن كريم در ماه مبارك رمضان برای سومین بار در موسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا (س) شعبه معزآباد جابری، شهر حاملان قرآن همه روزه به نیابت شهدا برگزار شد.