هدایت معتضدیان، از طرف حجت الاسلام علیرضا شاهسونی به عنوان مدیر بیت الاحزان شهرستان خرامه معرفی شد.

 

پس از نشست مسئولان مؤسسه مرکزی بیت الاحزان، مسئولان شعب بیت الاحزان سروستان، خرامه و معزآباد جابری در بیت الاحزان شهرستان سروستان با پیشنهاد دکتر قاسم فتحی، مسئول بیت الاحزان های منطقه سروستان، خرامه و معزآباد جابری و تایید حجت الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر و مؤسس بیت الاحزان حضرت زهرا(سلام الله علیها) آقای هدایت معتضدیان به عنوان مسئول شعب بیت الاحزان در شهرستان خرامه منصوب شد.

بنیانگذار موسسه قرآنی فرهنگی بیت الاحزان حضرت زهرا (سلام اللهه علیها) در جمع مدیران قرآنی شهرستان سروستان  و خرامه با توجه به تلاش ها و تجارب ارزشمند آقای هدایت معتضدیان هدف از این انتصاب را کیفی سازی فعالیت های قرآنی و فرهنگی مؤسسه عنوان کرد.

درادامه این جلسه دکتر قاسم فتحی، مدیر شعب بیت الاحزان در منطقه سروستان و خرامه ضمن آرزوی موفقیت برای آقای معتضدیان به منظور گسترش آموزه های قرآنی در سطح شهرستان خرامه، تدبر و تفکر در مفاهیم ناب قرآنی را به حاظرین توصیه کرد و اظهار داشت:  قرآن کریم نسیم روح بخشی است که تمسک به آن انسان را از ظلمت و تاریکی می رهاند و تفکر و تدبر در آیات پرده از اسرار و حقایق عالم می گشاید.

بیت الاحزان معزآباد جابری ۲۰ آبان ماه ۱۳۸۹ با تلاش های آقای معتضدیان راه اندازی شد و هم اکنون با تربیت ۲ حافظ کل قرآن کریم،۸۰ حافظ اجزاء و شرکت۳۵۰ قرآن آموز در کلاس های روخوانی روان خوانی و تجوید و مفاهیم و آیات موضوعی در طول ۴ سال گذشته گوشه ای از فعالیت های این شعبه می باشد.

کسب ۶ مقام استانی و یک مقام سوم کشوری رشته ترتیل توسط سرکار خانم عطیه معتضدی فرد در مسابقات سراسری معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد نیز از دیگر افتخارات بیت الاحزان شعبه معزآباد جابری می باشد.

نامگذاری یکی از خیابان های معزآباد جابری به نام بیت الاحزان نیز نشان از فعالیت قابل قبول و گسترده بیت الاحزان در این بخش دارد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظر
بازخوردهای انلاین
مشاهده تمامی نظرات