حجتالاسلام علیرضا شاهسونی مدیر مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا (س) در نشست خبری تشریح برنامههای دفتر برنامهریزی، آموزش و توسعه مشارکتهای معاونت قرآن و عترت ارشاد که ۵ اردیبهشت ماه برگزار شد، ضمن تقدیر از حمایتهای ارشاد مؤسسات قرآنی به تاریخچه تشکیل مؤسسه بیتالاحزان اشاره کرد و گفت: مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا(س) سال ۱۳۷۵ از روستایی در استهبان استان فارس شکل گرفت و به مرور زمان توسعه یافت به طوری که هم اکنون ۱۵۶ شعبه در ۱۲ استان کشور با اولویت مناطق محروم تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا (س) در تمامی زمینههای قرآنی کلاس برگزار میکند، افزود: هر سال حدود ۴ هزار کودک در مهد و پیشدبستانیهای تحت پوشش قرار میگیرد. خرید زائرسرا در مشهد برای شعب بیتالاحزان برگزاری جشن فارغالتحفیظی و تجلیل از حافظان قرآن کریم و همچنین نامنویسی در مدارس شبانهروزی حفظ قرآن کریم از جمله فعالیتهای ما است.
حجتالاسلام شاهسونی با اشاره به برگزاری طرح مدارس شبانهروزی حفظ قرآن کریم، خاطرنشان کرد: این طرح سال ۱۳۸۰ شروع به کار کرد که میتوان از آن به عنوان طرحی موفق در زمینه تربیت حافظان قرآن کریم در یک سال یاد کرد. این مدارس نه تنها در زمینه حفظ بلکه در سایر امور همچون مفاهیم و تدبر در قرآن کریم نیز فعالیت دارد.
۷ مدرسه شبانهروزی حفظ یکساله قرآن کریم
مدیر مؤسسه بیتالاحزان حضرت زهرا (س) با بیان اینکه هم اکنون ۷ مدرسه شبانهروزی حفظ و تدبر در قرآن کریم به همت مؤسسه بیتالاحزان فعالیت میکند، تصریح کرد: هر کدام از این مؤسسات با ظرفیت ۲۰۰ نفر در امامزاده عبدالله مشهد، حضرت شاهچراغ شیراز، مرکز امیرالمؤمنین (ع) صحرارود استان فارس و چهار مرکز در استهبان به تربیت حافظان قرآن کریم میپردازد.
وی با اشاره به اینکه دو مرکز مختص خواهران و ۵ مرکز برای برادران به تربیت حافظان قرآن پرداخته است، افزود: هم اکنون فعالیتهای قرآنی برای برادران در کشورمان کمرنگتر از فعالیت خواهران است اما ما ثابت کردیم که توانستهایم در زمینه حفظ برادران را نیز فعال کنیم تا از این طریق بتوانیم مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم پاسخ مثبت داده شود.
حجتالاسلام شاهسونی به مزایای شرکت در مدارس شبانهروزی حفظ قرآن کریم اشاره کرد و گفت: بسیاری از افرادی که در این مراکز تحت آموزشها قرار میگیرند و موفق به حفظ قرآن کریم میشوند از رتبههای برتر کشوری هستند و توانستهاند در زمینه حفظ به خوبی بدرخشند که امیدواریم با حمایتهای بیشتر بتوانیم این مراکز را توسعه داده و حافظان بیشتری تربیت کند.
وی از راهاندازی دو شعبه از این مؤسسه در تهران خبر داد و افزود: فعالیت ما از پایین به بالا بود یعنی ما مدارس حفظ را ابتدا در روستای خودمان بعد در روستاهای اطراف، شهرها و پس از آن در مراکز و استانها ادامه دادیم که با توجه به موفقیت آن اکنون به دنبال توسعه این مدارس در استانهای بزرگ هستیم بر همین اساس با مشارکت نیروی دریایی سپاه دو مؤسسه در تهران راهاندازی میکنیم تا بتوانیم این طرح را توسعه بخشیم و فرهنگ حفظ قرآن کریم را گسترش دهیم.