دکتر اسماعیلی نماینده مردم در مجلس در مراسم عزاداری اربعین که در موسسه قرآنی بیت الاحزان معزآباد جابری برگزار شد گفت: وظیفه داریم با تمامی امکانات در جهت توسعه مکانهای قرآنی ومعارف وبرگزاری کلاسهای علوم قرآنی تلاش کنیم تا بتوانیم جوانانی را برای آینده ای بهتر پرورش دهیم.
وی گفت: تربیت نسل آینده با اندیشه قرآنی باعث خواهد شد که حافظان قدرتمندی در برابر دشمنان دین و قرآن داشته باشیم و بدخواهان را دچار یاس و ناامیدی کنیم .
در ادامه حجه اسلام ثارالله زارع استاد حوزه علمیه امام صادق (ع) خرامه طی سخنانی افزود: امروز ریشه بسیاری از بدعتها و کجرویها در جامعه مهجوریت قرآن و دوری افراد از آموزههای آن است و اگر با درک صحیح به مفاهیم قرآنی عمل شود انسان امروز سعادتمند و موفق خواهد شد.
وی با تشکر از تلاشهای مجموعه بیت الاحزان در امر ترویج قرآن گفت: حرکت در مسیر صحیح عبودیت و پیمودن زندگی سالم، تنها با فراگیری و آموزش این معجزه الهی میسر است.
در این مراسم که با حضور امام جمعه شهرستان ، نماینده مردم در مجلس ، معاون فرمانداری شهرستان خرامه ، بخشدار مرکزی ، رئیس شورای بخش و یکی از اعضای شورای شهر خرامه برگزار شده بود، یکصد کیلو آش رشته نذری نیز در بین حاضران در مراسم توزیع شد.